Veerkrachtweek: pre-lente-wandeling (Imbolc)

Op 1 februari nodig ik jullie graag uit voor een pre-lente-wandeling in de Bourgoyen ter ere van Keltisch jaarfeest Imbolc. 

Ik ben al een tijdje bezig met het volgen van de Keltische jaarfeesten als momenten van introspectie en reflectie. Maar het blijven feesten, en daarom zou ik dit graag doen in Blinkout-stijl en in gezelschap van andere Blinkers en Klinkers.

We wandelen de “grote” toer aan een rustig tempo. Indien gewenst kan ik een woordje uitleg geven over de betekenis van dit jaarfeest volgens de “oude religie”. Ik voorzie ook een paar opdrachtjes passende bij het thema voor als we daar zin in hebben. De hoofdfocus is echter een leuke wandeling samen. 

Afspraak aan het natuurpunt café van de Bourgoyen om 13u30 om samen te landen en kennis te maken. We starten de wandeling ten laatste om 14u.

Voorzie gepaste warme kledij, neem misschien een warm drankje mee voor onderweg. Wie wil, kan na de wandeling nog napraten en opwarmen in het café.

Als je na inschrijven alsnog besluit niet te komen, wat helemaal oké is, graag een seintje per SMS op het nummer 0496 35 07 76 zodat ik weet dat ik niet moet wachten (belangrijk, ik ben enkel telefonisch of per sms bereikbaar, niet via apps of mail, wanneer niet thuis).  Heb je nog vragen, stuur me gerust een mailtje op moc.liamtoh@tnopud-eifos of een berichtje via whatsapp. 

Hopelijk tot dan!

Klinker Sofie

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

woensdag 01 feb 2023
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni