Veerkrachtweek: ontmoetingsmoment

De VeerkrachtWeek: het is een woord, een gebeurtenis, een week die in ons BlinkHuis Mechelen nog vrij nieuw is. De hoofdletters benadrukken het belang van deze week binnen onze werking: de Veerkrachtweek is één van de fundamenten waarop ons motto ‘Iedereen straalt van binnen’ is gebouwd. In de VeerkrachtWeek willen we iedereen heel laagdrempelig de kans geven om iets nieuws te proberen, om iets te ontdekken dat onze veerkracht kan versterken.

Door onze kwetsbaarheden, de vele prikkels en (onzichtbare) drempels die we in onze vluchtige maatschappij vaak ervaren, smelt onze veerkracht soms als sneeuw voor de zon, lijkt het werkelijk een veertje dat bij het minste zuchtje tegenwind kilometers ver wegvliegt, we vrezen dat we het voorgoed kwijt zijn. Gelukkig kan dat veertje door een positieve wind ook snel terug op ons pad komen. Dan rijst de vraag: hoe zorgen we voor zo veel mogelijk wind die ons vooruit blaast en zo weinig mogelijk rukwinden die ons tegen de vlakte doen gaan?

Kom gerust tijdens dit ontmoetingsmoment eens langs om als eens te voelen wat BlinkOut en onze VeerkrachtWeek voor jou kan betekenen.

We vertrekken bij dit ontmoetingsmoment vanuit de volgende vragen:

  • Wat betekent veerkracht voor jou? Waar haal jij kracht uit tijdens moeilijke momenten?
  • Wat haalt jouw veerkracht soms onderuit en hoe bouw je die dan weer op?
  • Welke workshops, ontmoetingsmomenten, individuele sessies… verwacht jij terug te vinden binnen de VeerkrachtWeek? Heb jij zelf een bepaalde kennis, vaardigheden, inzichten die anderen kunnen versterken?

We voelen ons tijdens dit ontmoetingsmoment vrij om mee te deinen op elkaars golven en zien wel waar de stroom ons brengt. Zelfs door wat tegenwind laten we ons niet uit ons lood slaan, we houden het laagdrempelig.

Heel erg welkom om ons huis, onze werking, de VeerkrachtWeek en andere Blinkers te leren kennen.

————————————————————————————————————————————————-

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

donderdag 07 jul 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:30

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
QR code