Guen Dirks

Veerkrachtweek: Ontmoetingsmoment voor (on)zichtbare creatieve geesten

Creativiteit, het staat ergens centraal in je leven, in je zijn. Of het nu tekenen, schilderen, boetseren, borduren, schrijven of gigantische installaties in de open ruimte realiseren is, kunst maakt deel uit van jou.

Misschien is dit creatieve nu nog van jou alleen, veilig in je eigen ruimte? Of misschien droom je ervan dat stukje van jezelf te delen met anderen, de wereld zelfs?
Een groepje creatieve geesten bewandelde het voorbije jaar reeds het pad van onzichtbaar naar zichtbaar en kwam tot een tentoonstelling waar we allen fier op mogen zijn. Nu willen wij meer. Meer groei, meer verbinding, meer creatieve uitwisseling. En, waarom niet, een volgende tentoonstelling.
In dit verdere traject is ook ruimte voor jou. Aarzel je nog? Niet nodig, we gaan stap voor stap en laten ruimte voor twijfel.
We komen eenmaal per maand samen. De data worden in onderling overleg vastgelegd.
Elke bijeenkomst is er ruimte om creatief werk te delen. Wil je graag tonen waar je mee bezig bent? Heb je nood aan feedback, tips, inspiratie, een duwtje in de rug? Wees welkom mét je werk! Niets moet, veel mag.
Na onze eigenlijke bijeenkomst (13u30 – 15u30), kan je, als je dat zou willen, een uurtje langer blijven om verder te werken aan eigen creatie.

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

vrijdag 02 feb 2024
Voorbij

Tijd

13:30 - 16:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Blinker Claire
Email
moc.oohay@etteiperialc
QR code