Mijn visie op gezondheid- conceptvoorstel- online editie

Chronische vermoeidheid, burn-out, fibromyalgie,… Ik ben tegen een muur gelopen, mijn lijf wil gewoon niet meer, het is op, gewoon…moe.

Na mijn eigen zoektocht van nu toch enkele jaartjes naar kennis en manieren om een weg te vinden uit die wereld van beperkingen, waar ik niet voor gekozen heb, en in alle eerlijkheid, ik ben nog reizende, zou ik graag wat ik geleerd heb, delen met anderen.

Ik sta volop in de startblokken om een programma te ontwikkelen dat alles samenvat wat ik geleerd heb over gezondheid, in de brede zin van het woord. Deze namiddag zou ik graag mijn concept voor de allereerste keer (primeur!) willen voorstellen. Dit concept is gebaseerd op volgende pijlers: het zenuwstelsel, emotioneel, mentaal, het lichamelijke en een vleugje spiritualiteit.

Om eens te horen of er eigenlijk wel nood aan is, of het wel aanspreekt, wat er beter kan, en toch hopelijk ook wat er al goed aan is. Marktonderzoek noemt dat dan. Maar vooral om in een bekende en veilige omgeving, met gelijkgestemden, te experimenten. Labo noemt dat dan, in het kader van mijn klinktraject, waar er plaats is voor wat kwetsbaarheid en onzekerheid.

Wat kan je verwachten? Een PowerPointpresentatie, een duikje in mijn fantasiewereld, een overzichtje van de concepten die ik zou willen brengen, een “tool” of 2 om zelf mee aan de slag te gaan, en natuurlijk samen verbinden.

Helemaal welkom, omdat het aanspreekt, uit nieuwsgierigheid, om je kritische geest de vrije loop te geven (feedback heel welkom!), of omdat je gewoon graag naar het Blinkhuis komt.

Warme groet

Sofie

P.S.: Dit is een online sessie. Je zal tijdig de link ontvangen.

Datum

woensdag 20 apr 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni
QR code