Mijn visie op gezondheid- als workshop

“Chronische vermoeidheid, burnout, fibromyalgie,… Ik ben tegen een muur gelopen, mijn lijf wil gewoon niet meer, het is op, gewoon…moe.”

In navolging van mijn eerdere voorstelling van het concept voor een nieuw educatief programma over gezondheid, zou ik deze namiddag graag samen komen om hier verder meer praktisch mee aan de slag te gaan, samen met jullie, deze keer in een ander format.

Dit is een verdere opvolging voor zij die de eerdere presentatie hebben gevolgd, maar ook als het de eerste keer is dat je van het concept hoort, kan je zeker aansluiten.

Mijn voorlopig idee is om de 5 pijlers (het zenuwstelsel, emotioneel, mentaal, het lichamelijke en een vleugje spiritualiteit) even te herhalen. Uiteraard spelen we verder met de tools (laat het geeuwen beginnen!). En we duiken deze keer niet enkel in mijn fantasiewereld, maar ook in die van jullie. Deze keer geen presentatie (of misschien een korte) maar vooral samen verbinden, inspiratie halen uit elkaars symbolen, ideeën delen over wat jullie graag in zo’n programma zouden zien, en ruimte om vragen te stellen.

Een nieuw soort experiment voor mij, in het kader van mijn klinktraject.

Helemaal welkom, omdat het aanspreekt, uit nieuwsgierigheid, om je kritische geest de vrije loop te geven (feedback heel welkom!), of omdat je gewoon graag naar het Blinkhuis komt.

Warme groet

Sofie

 

Datum

dinsdag 26 apr 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni
QR code