Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Veerkrachtweek: Intuïtieve massage (2 indiv. sessies) | BlinkOut
Claire Piette

Veerkrachtweek: Intuïtieve massage (2 indiv. sessies)

Aanraking doet me diep in mezelf zakken, naar een plek waar ik gewoon kan zijn, waar ik kan voelen wie ik echt ben onder al die laagjes van moetens, overlevingsstrategieën en oordelen. En waar ik me ‘gezien’ voel door die warme, veilige handen die me zo weten te raken.
Mijn handen popelen om diezelfde veilige plek aan jou te bieden. Daarom volg ik momenteel een opleiding in de integratieve massage.
Heb je nood aan aanraking? Aan in stilte dicht bij jezelf zijn? Aan even mogen rusten en loslaten? Dan ben je heel erg welkom!
Ik geef je met heel veel plezier een intuïtieve massage (met olie op de huid) van 75 minuten.

Een lieve groet,

Claire


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Urenschema

Intuïtieve Massage

14u - 15u30
Intuïtieve Massage
Sessie 1
16u - 17u30
Intuïtieve Massage
Sessie 2
Uitverkocht!

Datum

vrijdag 01 dec 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Claire Piette
Email
moc.oohay@etteiperialc