Veerkrachtweek: het MMMM momentjeᵀᴹ + korte voorstelling van het H.E.L.P.-traject

Het MMMM momentjeᵀᴹ is een ultra-snelle manier
of juist een heerlijk uitgebreid mmmmega- zalig moment
om jouw hersenen terug te brengen naar hun optimaal evenwicht
en de verbinding met jouw lichaam, jouw ademhaling en jouw omgeving te herstellen
door middel van een unieke combinatie van neuro-sensorische oefeningen.

Je kan al kennismaken met deze methode via de “Minder Moe, Meer Mogelijkheden” podcast op Spotify of YouTube In mijn introductie aflevering geef ik ook al wat meer uitleg over de verschillende stappen.

Het is een krachtig middel om meer veiligheid in jouw zenuwstelsel te voelen. Het helpt jou op weg naar meer zelf-regulatie en meer mogelijkheden om van het leven te genieten, ongeacht de omstandigheden.

In deze workshop wil ik je graag de tijd nemen om je de verschillende stappen aan te leren, op een veilige manier. Daarnaast kan ik je op weg helpen met het aanpassen van de stappen naar een manier die voor jou het beste werkt. Zodat het echt jóuw momentje kan worden.

Opgelet! Deze workshop gaat niet door in Blinkout zelf, maar buiten in de natuur van de Bourgoyen. Ik wil graag uittesten wat de meerwaarde is om deze stappen in een natuurlijke omgeving aan te leren.

We spreken af om 14u. aan het natuurpuntcafé van de Bourgoyen. Van daaruit zoeken we een gezellig plekje om de workshop te starten. Neem zeker iets mee om op te zitten, alsook wat om te eten of te drinken. Ik doe mijn best de workshop tegen 17u af te ronden.

Dit initiatief maakt deel uit van mijn labo als kLinker. Het is ook een volgende stap binnen mijn project “vogelperspectief op gezondheid”. Op het einde van de workshop zal ik ook meer informatie geven over het H.E.LP. traject welke ik wil opstarten begin september.

Meer informatie over mijn project kan je terugvinden op mijn website: www.sofies-school.be 

Als de workshop is volgeboekt, stuur dan gerust een mailtje op eb.loohcs-seifos@ofni. Ik plaats je dan op de wachtlijst en laat je weten indien er alsnog een plaatsje vrij komt.

Tot dan,
Klinker Sofie

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

vrijdag 28 jul 2023
Verlopen!

Tijd

Aanvang en einde in Bourgoyen
14:00 - 17:00

Locatie

Op locatie
Zie omschrijving

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni