Veerkrachtweek: H.E.L.P.-jezelf: het verhaal van jouw gezondheid

Ben je het moe om de hele tijd moe te zijn?
Wil je graag Minder Moe zijn en vooral Meer Mogelijkheden hebben?

Met mijn project “Vogelperspectief op Gezondheid” ben ik op het punt gekomen waarop ik graag een groeps-traject zou willen starten. Samen gaan we aan de slag en gids ik jou doorheen de kennis en tools om jouw gezondheid in eigen handen te nemen.

Het creatieve gedeelte van dit educatieve programma is reeds volledig uitgewerkt. Tijdens de tentoonstelling “Expo (on)zichtbaar” in het Blinkhuis heb ik deze aan het publiek voorgesteldDigitaal kan je mijn deelname aan deze expo nog steeds bezoeken.

In deze workshop wil ik met jullie graag een korte “gezondheidsaudit” doen, en het H.E.L.P. jezelf-traject concreet voorstellenH.E.L.P. staat voor Health Education to Level-up your Possibilities of gezondheidseducatie om jouw mogelijkheden te vergroten.

In september neem ik graag een kleine groep mee in het verhaal van “Mijn Sleutel naar Gezondheid”. Ik heb hiervoor een traject van 3 maanden in gedachten. Het wordt een combinatie van online educatie en fysieke ontmoetingen.  Concreet zal ik focussen op deel 1 en deel 2 van het verhaal/curriculum. Je kan deze hier nalezen.

  • Ervaar jij vermoeidheid of stress gerelateerde gezondheidsklachten?
  • Ben je gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan?
  • Sta je open voor een combinatie van online-educatie (wekelijks op eigen tempo) en fysieke ontmoetingen (1x per maand in het Blinkhuis)?
  • Ben je bereid constructieve feedback en een testimonial/review te geven?

Dan nodig ik je heel graag uit voor deze workshop, waar we kunnen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Meer informatie over mijn project kan je terugvinden op mijn website.
Daarnaast kan je mij ook vinden op Spotify met de “Minder Moe, Meer Mogelijkheden” podcast.
De introductieaflevering is te beluisteren via Spotify of via YouTube.

Dit initiatief maakt deel uit van mijn labo als kLinker. Het is ook een volgende stap binnen mijn project “vogelperspectief op gezondheid”.

Als de workshop is volgeboekt, stuur dan gerust een mailtje op eb.loohcs-seifos@ofni. Ik plaats je dan op de wachtlijst en laat je weten indien er alsnog een plaatsje vrij komt.

Tot dan,
kLinker Sofie

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Datum

dinsdag 25 jul 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

'kLinker Sofie
'kLinker Sofie
Email
eb.loohcs-seifos@ofni
QR code