Veerkrachtweek: Workshop- de anatomie van vertrouwen

Vertrouwen, is dat ‘alles of niets’? Als vertrouwen geschonden wordt, is alle vertrouwen dan weg? Of is het voor jou anders: terwijl het éne niet goed meer voelt, zijn er dan misschien andere dingen in de relatie die je wel wel nog kunt vertrouwen?

In deze workshop verkennen we ‘The Anatomy of Trust’ van Brené Brown, waar ze via enkele bouwstenen een taal en tools aanreikt om met vertrouwen aan de slag te gaan.

Deze workshop sluit aan bij de workshop ‘vertrouwen en verbinding’ (van woensdag 2 maart en dinsdag 29 maart). Ook indien je deze niet gevolgd hebt, kan je aansluiten. Als Engels gesproken video’s voor jou toegankelijk zijn, kan je alvast naar de eerste 6 minuten van dit filmpje kijken https://brenebrown.com/videos/anatomy-trust-video/ (of de hele video van totaal 23 minuten). Voor wie liever de tekst (mee)leest, kan dat via deze link https://jamesclear.com/great-speeches/the-anatomy-of-trust-by-brene-brown.

 

 

Tot dan? 

‘kLinker Nele

 

Om transparant te zijn: ik geef deze workshop als onderdeel van mijn ‘kLinkTraject, in BlinkOut stijl. Ik heb ervaring met het geven van workshops in verschillende settings en heb dit begin maart opgenomen als mijn labo. Ik heb er veel zin in. 🙂 Stuur me gerust een mailtje als je een vraag hebt. Voel je heel welkom.

Uitverkocht!

Datum

donderdag 31 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/