Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Veerkrachtweek: Blinken- empathiecirkel | BlinkOut

Veerkrachtweek: Blinken- empathiecirkel

Naar aanleiding van de week voor de vrijwilligers — en met uitbereiding alle Blinkers — bied ik graag nog eens een empathiecirkel (*) aan, met als thema ‘Blinken’.

Iedereen straalt vanbinnen … hoe is dat voor jou? Kan je dit soms voelen bij jezelf, of niet echt? Of kan je dat soms zien bij andere mensen?

En … nu ik toch aan het vragen ben: wat doet jou stralen … gloeien … glinsteren … glimmen? Wil je hier iets over vertellen aan de anderen, misschien heel voorzichtig? Of heb je wel zin om iemand anders een complimentje te geven? Misschien vind je al dat blinken gewoon nogal uitdagend, en wil je daar ruimte voor maken. Dat kan natuurlijk ook.

Wat er ook resoneert met je over het thema ‘blinken’, weet dat je in deze empathiecirkel helemaal niets moet. Je wordt vooral uitgenodigd om te luisteren naar de anderen, en je krijgt zelf ook ruimte om iets te vertellen over wat op dat moment belangrijk is voor jou.

Graag tot dan,

Nele (Blinker en Ambassadeur voor BlinkOut)

PS: wat is een empathiecirkel?

(*) Een empathiecirkel volgt een eenvoudige en duidelijke structuur. Dit biedt voorspelbaarheid en creëert ruimte om woorden te zoeken voor wat er in jou omgaat. Je krijgt bovendien de kans om je hierin gehoord te voelen. Je oefent ook in het luisteren naar anderen, op een manier die iets anders is dan in ons dagdagelijkse gesprekken — wat in het begin wat ongewoon kan voelen. Dit gebeurt in kleine groep (meestal 3 à 5 deelnemers) en natuurlijk zal ik de cirkel stap voor stap begeleiden.

Als de activiteit volzet is, stuur me gerust een mailtje, dan laat ik iets weten als er nog een plaats zou vrijkomen. moc.liamnotorp@teovleahelen


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

maandag 27 feb 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 12:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/