Veerkrachtwandeling “Ontkiemen met Kim”  (volzet)

Lentekriebels, de wedergeboorte van de natuur, nieuw leven dat ontluikt, bloesems die verschijnen, vogels die beginnen aan hun nesten…
Wat wil er graag in jou ontkiemen?
Wat wil je graag tot bloei laten komen? Welke zaadjes wil je graag planten om later te oogsten?
Via onze zintuigen laten we de natuur in ons lichaam en onze geest binnenstromen en laten we even alles voor wat het is. We komen we aan in het hier en nu. Via de natuur komen we aan bij onze ware natuur.
We gaan samen met een open en nieuwsgierige blik het bos in, we verlagen ons tempo, we komen aan bij onszelf. Pas als we ons tempo verlagen vallen ons ineens details op: Wat ruik ik? Wat hoor ik? Wat voel ik?
Een oefening in mindfullness, veerkracht en aankomen bij jezelf.
Praktisch:
* Waar?
Gentbos Hoofdingang –Poelstraat 184-188 9890 Merelbeke.
Het Gentbos is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (trein of bus). En met de fiets is het een half uurtje van Gent Centrum (je kan fietsen langs de Schelde).
* Wanneer?
Dinsdag 30 maart van 14u tot 16u
* Wat?
Kim voorziet een wandeling van anderhalfuur, inclusief enkele veerkrachtoefeningen.
Nadien nog een half uurtje om uit te wisselen en rustig af te sluiten.
* Aantal deelnemers
Maximum 4 deelnemers, een kleine groep voelt veiliger aan.
* Praktische tips:
– Zorg voor aangepaste kledij en waterdichte schoenen/laarzen (we wandelen traag doorheen het bos en het ligt er op sommige plaatsen drassig bij).
– Neem een notitieboekje en pen /potloden mee indien je je inzichten wil neerpennen of tekenen. Zorg voor een klein handdoekje om op te zitten. Breng jouw open geest en hart mee.
– Coronamaatregelen: draag een mondmasker, zorg voor voldoende afstand (ook als jullie een koffietje drinken onderweg), ontsmet je handen regelmatig en beperk de bubbel tot een maximum van 4 mensen (inclusief trekker).
Interesse in deze activiteit? Schrijf je in via rechterknop ‘tickets zoeken’.
Meer vragen? Je bereikt Kim op het nummer 0498 48 03 18.
(Mocht je pas na het inschrijven weten dat je toch niet kan deelnemen, geef ons een seintje. Zo geef je de kans aan anderen om alsnog aan te sluiten en weten we dat we niet op jou hoeven te wachten om te starten misschien kan er nog iemand anders aansluiten in jouw plaats.)

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de veerkrachtweek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere veerkrachtweekactiviteiten check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 30 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00
QR code