Blij met mij © Anna Llenas

Veerkrachtactiviteit: Verbeeld je innerlijke kracht

Een creatieve workshop over ontdekken wie je bent en wat je te bieden hebt. Voor iedereen die houdt van zelfreflectie en creatief bezig zijn.

Op een dag voelt Julia een leegte in zichzelf. Een beangstigend gevoel. Ze probeert van alles om de leegte op te vullen. Het ene helpt al beter dan het andere.

In deze workshop lezen we samen het kunstig geïllustreerde prentenboek ‘Bij met mij’ van Anna Llenas. Het vormt de basis voor een uitwisseling over lastige gevoelens die we allemaal weleens ervaren. Hoe kunnen we daarmee omgaan? Welke coping mechanismen helpen beter dan andere? Al pratend kunnen we (h)erkenning ervaren en met elkaar verbinden. We leren weer focussen op onze mogelijkheden en talenten.

Vanuit deze positieve mindset gaan we zelf aan de slag met scharen, lijm en allerlei (teken)materialen. Zo transformeren we de leegte op ons blad (en in onszelf) tot een krachtig beeld met een speciale betekenis.

Heel graag tot in de nieuwe Blinkplek van BlinkOut in Leuven (Campus Corso).

Karen


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten? Check onze kalender.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 16 apr 2024
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkOut Leuven
Campus Corso, Diestsestraat 253, 3000 Leuven

Organisator

Karen Verachtert
Email
moc.liamtoh@trethcarevnerak

BlinkPlek Leuven

Bijkomende Organisatoren

Victor Nelen
Victor Nelen
Email
eb.tuoknilb@rotciv

Project- en sociocultureel medewerker

QR code