Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Leven vanuit je unieke kern | BlinkOut

Leven vanuit je unieke kern

Voor wie zich minder thuis voelt op het pad dat de samenleving van je verwacht. Voor zoekers die hun eigen weg willen vinden. ‘Leven vanuit je kern’ Op je levenspad wijst het kompas misschien niet naar het noorden, maar naar je kern.

Praktisch:

Workshop start om 13u30, welkom vanaf 13u. Een (gratis) koffie/thee buffetje staat voor jou klaar. Er is ook een stiltekamer waar je gewoon al even kan zijn.

Inschrijven: via het invulformulier hieronder, en na overschrijven van vrije bijdrage vanaf 15 euro op BE65 0018 2865 3696 ben je helemaal ingeschreven.

Wat gaan we doen:

Bewust leven, zo praktisch mogelijk.
Wie de film The Matrix heeft gezien, weet wat er gebeurt wanneer je de ‘red pill’ neemt…  ineens voel je dat je het anders wil. Je wil je eigen weg gaan leven – echt kijken naar wie je in de kern bent, voelt ook spannend en onzeker. Er is nogal wat wankelmoed nodig om verder te gaan. En soms heb je zelfs geen andere keuze, dan brengt het leven jou op een pad dat anders stroomt dan dat wat voor anderen zo ‘normaal’ aanvoelt.

In deze workshop krijg je inzicht in zeven fases van dit proces. Je krijgt een beter beeld over jouw unieke pad en wisselt uit met anderen die ook onderweg zijn. Je ontdekt en leert voelen wat juist dat innerlijke kompas is, wat intuïtie juist is.
Zo her-inner je opnieuw dat er geen één weg naar geluk is, dat de perfecte weg zelfs niet bestaat. Dat het geluk net zit in het helemaal onderweg ‘zijn’…

Tot dan!

Vrijwilliger? Ben je graag vrijwilliger tijdens deze activiteit of op een ander moment, boek dan gerust een ‘gratis vrijwilligersticket’. We contacteren jou op welke manier je kan bijdragen aan onze werking.

Centen? Is een vrije bijdrage (vanaf 15 euro) betalen moeilijk en ben je er toch graag bij? Dan ontvangen wij graag jouw mailtje en bekijken we wat we kunnen bieden.

Voel je heel welkom!

Datum

vrijdag 29 jul 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:30

Kosten

€15,00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut