Uitstroommoment ‘kLink-traject

Klinker zijn… het is een reis die sommigen al verder bracht dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Ook de ‘kLink-reis kent een einde. Voor enkele klinkers bracht het traject hen ondertussen naar andere horizonten, andere Klinkers hebben het traject doorlopen en zien helderdere vuurtorens in de toekomst… Het klinktraject stopzetten noemen we uitstromen. Omdat het ook na het traject verder mag stromen, flowen, meanderen.

Uitstromen doe je niet zomaar. Het voelt misschien wat wankel, angstig,… en toch heb je hoop voor de toekomst. Je verlaat een beetje de veilige haven om (opnieuw) de wind in de zeilen te voelen. We maken hier met zorg een moment van. Zodat je ook heel diep voelt dat je altijd nog even naar de haven kan komen en wat rust of een luisterend oor vinden. (dat maakt je klink-coach ook concreet voor jou)

Wanneer je je inschrijft zal in de week die voorafgaat een mail ontvangen om je een klein beetje voor te bereiden. Dit doen we met de ingeschreven deelnemers. Wie later inschrijft of niet op het voorbereidend moment kan zijn, ontvangt de nodige info via mail. We verwachten je een uurtje vroeger, om 18u.

Je bent ook als supporter, partner, zus/boer of als mede-klinker, heel welkom om dit moment te vieren en laat je misschien inspireren voor jouw stroom, jouw vaart… Het is ook voor de klinkers die uitstromen fijn als je er bij bent! Je sluit dan aan om 19u.

 

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 21 nov 2023
Voorbij

Tijd

19:00 - 21:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code