Uitstroommoment ‘kLink-traject

Klinker zijn… het is een reis die sommigen al verder bracht dan ze ooit hadden kunnen bedenken. Ook de ‘kLink-reis kent een einde. Voor enkele klinkers bracht het traject hen ondertussen naar andere horizonten, andere Klinkers hebben het traject doorlopen en zien helderdere vuurtorens in de toekomst… Het klinktraject stopzetten noemen we uitstromen. Omdat het ook na het traject verder mag stromen, flowen, meanderen.

Uitstromen doe je niet zomaar. Het voelt misschien wat wankel, angstig,… en toch heb je hoop voor de toekomst. Je verlaat een beetje de veilige haven om (opnieuw) de wind in de zeilen te voelen. We maken hier met zorg een moment van. Zodat je ook heel diep voelt dat je altijd nog even naar de haven kan komen en wat rust of een luisterend oor vinden. (dat maakt je klink-coach ook concreet voor jou)

Wanneer je je inschrijft zal in de week die voorafgaat ook een bijeenkomst worden georganiseerd om een klein beetje voor te bereiden. Dit doen we met de ingeschreven deelnemers. Wie later inschrijft of niet op het voorbereidend moment kan zijn, ontvangt de nodige info via mail.

Voel je ook als mede-klinker, heel welkom om dit moment te vieren en laat je misschien inspireren voor jouw stroom, jouw vaart… Het is ook voor de klinkers die uitstromen fijn als je er bij bent!

Datum

woensdag 29 sep 2021
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie
An Dours

Organisator

An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut