Tussentijds ontmoetingsmoment Persoonlijk Kompas

Je kan niet meer inschrijven. Deze groep is reeds gevormd.

In dit mini-traject -van vier workshops en (indien gewenst) drie ontmoetingsmomenten tussendoor- kijken we samen naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil in je leven. Het traject begint donderdag 23 februari en eindigt eind mei (datum nog nader te bepalen met de groep). In deze periode komt de groep (van maximum 8 deelnemers) vier keer samen, van 10u tot 13u.

Na elke workshop krijgen de deelnemers een aantal reflectie-opdrachtjes mee. Tussen de workshops door komen deelnemers (vrijblijvend) in kleine groepjes samen -naargelang het uitkomt- om hun ervaringen met de opdrachtjes te delen.

We starten met het ontdekken wat ieders persoonlijke sterktes zijn.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zich zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. Alles samen vormen ze je persoonlijk kompas.

Doorheen de zoektocht naar deze sterktes, in uitwisseling met de andere deelnemers, krijg je ook een beter zicht op je persoonlijke noorden, op de richting die jij uit te gaan hebt in je leven.

 

Datum

donderdag 13 jul 2023
Voorbij

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Maaike
Maaike
Telefoon
0469/129454
Email
eb.tuoknilb@ekiaam
QR code