traject yoga sessie 1, aandacht voor de uitademing met klanken

We starten terug met een traject van 3 yogasessies. In elke volgende sessie wordt er herhaald en verdiepend gewerkt. Als je inschrijft, doe je dat onmiddellijk voor de drie lessen op dinsdagnamiddag: 12-04, 3-05 en 24-05, telkens van 14 uur tot 16 uur, dus voor de 2 volgende sessies hoef je je niet meer bijkomend in te schrijven.

Als thema heb ik gekozen voor een yogales waarin we extra aandacht besteden aan de uitademing. Als we zingen, kunnen we niet anders dan uitademen. Dus we gaan onze bewegingen die we doen op een uitademing ondersteunen met klanken en hierbij de uitademing zijn werk laten doen. We kiezen voor eenvoud en herhaling. Het is anderhalf uur tijd op onze mat waarbij we terug in contact gaan met lichaam en adem en zo ons vuur terug aanwakkeren maar ook ons herstel bevorderen van alle acties doorheen de dag.

We eindigen met een ademhalingsoefening of een meditatiemoment.

Ik krijg zelf veel inspiratie van 2 yogalesgevers die kiezen voor eenvoudige bewegingen die we synchroon uitvoeren binnen onze in-en uitademing met als doel onze balans terug te herstellen en onze onverstoorbaarheid te vergroten.

Matjes, meditatiekussens en dekens zijn in het Blinkhuis aanwezig. Breng gewoon jezelf mee in soepele kledij.

Als de cursus volzet is en je wil graag een volgende keer meedoen of je hebt vragen dan mag je mij mailen: eb.tuoknilb@sle.

WARM WELKOM

Als je de inschrijving doet, zie je een klein balkje staan waarop een andere titel staat van een andere workshop, nl. grenzen… , maak je geen zorgen, je schrijft je wel degelijk in voor de yogareeks.

 

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 12 apr 2022
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code