Traject Levensruimte – sessie 2

In dit traject van drie dagen onderzoeken we hoe er meer ruimte kan ontstaan in jezelf, in relaties en in je leven.

We nemen drie dagen tijd om te verkennen hoe het is om ontspannen en vrij te leven: met meer gemak en dichter bij jezelf. Met enkele inleidende thema ‘s exploreren we telkens hoe er meer ontspanning en innerlijke rust kan groeien.

1. Je bent dus je mag er zijn

2. Identiteit als illusie

3. Jezelf zijn in relaties

4. Voluit leven

We komen drie dagen samen in een kring van maximum 8 deelnemers. De 8 deelnemers zijn dezelfde voor het ganse traject.  Een thema zet ons aan tot nadenken en dialoog. We wisselen eigen ervaringen uit en onderzoeken samen wat dit voor elk van ons betekent. We werken met gerichte oefeningen die ons kunnen helpen in onze zoektocht hoe we het leven met meer gemak kunnen benaderen. Daarnaast maken we gebruik van de ademhaling als instrument om ontspanning te creëren in ons denken en voelen.

Data: 4, 18 en 25 mei 2022, telkens van 10 tot 16 uur. Let op: Wie zich inschrijft engageert zich om zowel 4, 18 als 25 mei beschikbaar en aanwezig te zijn.

Begeleiding:  Hilde Van Lysebettens is inspirerend coach en trainer. Zij coacht mensen met loopbaanvragen en mensen die meer persoonlijke vragen hebben zoals zelfvertrouwen en lef ontwikkelen, gemakkelijker omgaan met wat je ook voelt, meer ontspannen in je relaties en in het leven staan, comfort vinden in het omgaan met conflicten.. Een gesprek kan dan deugd doen. Massage voor hart en hersenen. Het kader van inspirerend coachen, ontwikkeld door Jef Clement biedt een eenvoudig en stevig fundament om in het leven te staan. Deze verfrissende kijk op de mens en zijn omgeving deelt Hilde graag met anderen.

Contact met Hilde voor vragen of inschrijving 0485 033 741 moc.liamg@sylavih

Datum

woensdag 18 mei 2022
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Hilde Van Lysebettens
Hilde Van Lysebettens
Telefoon
0485 033 741
Email
moc.liamg@sylavih
QR code