traject grenzen met het lichaam als leidraad groep 1 sessie 3

Deze workshop is een vervolg op de 2 vorige workshops grenzen met het lichaam als leidraad. Dus iedereen die al naar sessie 2 is gekomen in de vorige workshops, kan hier nu voor inschrijven.

Meer in contact staan met ons lichaam is een weg die we meer kiezen als we dat pad ook beter kennen en ervaren wat het voor ons kan betekenen. Dus hoe meer herhaling, hoe beter. Het is door herhaling dat we vertrouwen opbouwen dat het klopt wat we gewaarworden en dat we uiteindelijk ook de betekenis kennen van onze gewaarwordingen.

In deze vervolgworkshop gaan we oefeningen doen waarbij we eerst terug landen in ons eigen lichaam zodat we vanuit die ervaring het contact met de ander kunnen aangaan. Het is belangrijk om eerst een houding te installeren van een diepe connectie met onszelf waar we kunnen naar terugkeren.

Dan gaan we in groepjes van 3 onderzoeken en oefenen hoe we in een concrete situatie grenzen kunnen stellen aan een ander die we symbolisch een plek gaan geven in de ruimte en waarin we samen zoeken naar wat we precies willen brengen van boodschap, welke interne en externe ondersteuning we nodig hebben en wat de woorden zijn waar we achter staan.

We gaan ervaren en onderzoeken en proberen en doen en voelen en elkaar ondersteunen en dat allemaal met ons lichaam als leidraad.

Als deze workshop volzet is en je hebt interesse voor een volgende sessie of je hebt allerlei vragen over deze workshop, dan mail je naar eb.tuoknilb@sle.

Warm welkom

 

 

Datum

woensdag 06 apr 2022
Voorbij

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code