(Volzet) Thuiskomen in je lijf

Je aanwezig en aandachtig voelen; ervaren dat je er mag zijn, in deze wereld, dat er een plekjes is voor jou; betekenisvolle verbindingen aangaan; … We willen het allemaal en heel vaak leggen we lange trajecten af om dit alles te bekomen. De realiteit is echter, dat het belangrijk is te beginnen bij het begin: bij het eigen lichaam. Alle goede dingen beginnen met thuiskomen in je lijf. Maar, ervaren dat je thuis bent in je lijf is helemaal niet zo vanzelfsprekend. Gelukkig is het iets wat je kan ontwikkelen.

 

Dit groepstraject richt zich op dat ontwikkelen van het thuiskomen in het eigen lichaam. Verschillende eenvoudige oefeningen maken het mogelijk om een gevoel van veiligheid te ervaren in het eigen lichaam. Vanzelf ontstaat dan de wens om goed voor het eigen lichaam te zorgen, goed voor jezelf te zorgen. In het traject leren we wat dat – voor jou – inhoudt. Hoe je grenzen kan stellen aan de buitenwereld en je emoties kan reguleren zonder dat ze je overspoelen of zonder dat je ze moet verdoven. We leren hoe we telkens weer naar een toestand van natuurlijke rust kunnen terugkeren, ook wanneer er spanningen spelen in ons leven. Zo hebben we altijd een buffer, en een plekje waar het goed is.

 

Krijg je het hier ook warm van? Schrijf dan snel in. De plaatsen om dit traject te kunnen volgen zijn beperkt.

 

! Het traject bestaat uit 8 sessies. De data voor deze sessies zijn: 23/2/24, 1/3/24, 22/3/24, 19/4/24, 3/5/24, 17/5/24, 21/6/24, 12/7/24, telkens van 11u tot 12u30. De sessies gaan door ism het Pakt. Per sessie betaal je 2,5 euro (te regelen tijdens de eerste sessie). Contacteer Isabelle (moc.liamg@snamrettoellebasi) of Karen (eb.tuoknilb@nerak) voor meer informatie en/of om in te schrijven.

Van harte welkom,
Karen & Isabelle

Datum

vrijdag 12 jul 2024
Voorbij

Tijd

11:00 - 12:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak
QR code