Spelen, spelen, spelen

Nu en dan merken we in BlinkOut speelkriebels naar boven komen … goesting om plezier te maken … en dus gaan we binnenkort samen spelen!

Om alvast in de sfeer te komen, dit is de uitnodiging in nostalgische stijl:

Hoi,

kom je mee met ons op uitstap? We spreken af aan BlinkOut, wandelen samen naar een park, en daar gaan we spelen.

Breng zeker een rugzakje mee met een stuk fruit en een drankje. Trek je speelkleren aan en denk ook aan mogelijks wat tegen regen en wind.

Geen zorgen: als het heel slecht weer is, voorzien we een locatie waar we binnen kunnen spelen.

Hopelijk tot dan!

Els en Nele

PS: geheel in BlinkOut-stijl geven we graag nog extra info:

We spreken af in BlinkOut. Als iedereen naar het toilet is geweest 🙂 vertrekken we naar het park, op iets meer dan 1 km wandelen van BlinkOut.

Het is ongeveer 15 minuten wandelen op een rustig tempo. Je kunt ook met de fiets gaan. Wie graag meteen naar het park komt, mail op voorhand om te vragen waar we exact zullen afspreken. Afhankelijk van het weer kan het ook zijn dat we op een binnenlocatie afspreken.

Eens in het park nemen we ons minuutje stilte, en doen we een ‘popcorn’-rondje om te verbinden met elkaar. Daarna stellen we enkele eenvoudige spelletjes voor om samen te spelen. Je mag natuurljik ook gewoon erbij zitten zonder mee te spelen. Als we voldoende speelkriebels voelen en blinkende oogjes zien, gaan we over naar meer vrij spel, zodat iedereen de namiddag zelf verder vorm kan geven.

We zorgen voor inspiratie en wat materiaal, en natuurlijk kan jij zelf ook al bedenken wat je graag zou willen spelen. 🙂 Als je daar iets voor nodig hebt, breng je dat dan zelf mee?

We zijn er ons bewust van dat we al spelend ook enkele kwetsbaarheden kunnen tegenkomen, en we bouwen voldoende veiligheid in zodat er ruimte onstaat om hier ook mee te oefenen en dingen uit te proberen, of om net grenzen te stellen. Dus: voel je heel welkom, op (figuurlijke) kousevoetjes, op blote voeten 🙂 of met stoere laarzen aan. Als je nog iets wil bespreken op voorhand, laat ons dan zeker iets weten.

Els: eb.tuoknilb@sle
Nele: moc.liamnotorp@teovleahelen

Als de workshop volzet is, stuur ons dan een mail en geef eventueel jouw gsm nummer door, dan nemen we met jou contact op.

Datum

maandag 20 mrt 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle

Bijkomende Organisatoren

QR code