Veerkrachtweek: Spelen, spelen, spelen

Nu en dan merken we in BlinkOut speelkriebels naar boven komen … goesting om plezier te maken … en dus gaan we binnenkort voor de tweede keer samen spelen!

Om alvast in de sfeer te komen, dit is de uitnodiging in nostalgische stijl:

Hoi,

Kom je mee met ons op uitstap? We spreken af aan BlinkOut, wandelen samen naar het Baudelopark en daar gaan we spelen.

Wij zullen iets om te eten en te drinken voorzien, maar als je zelf iets mee wilt nemen, kan dat gerust! Trek je speelkleren aan en denk ook aan mogelijks wat tegen regen en wind.

Geen zorgen: als het heel slecht weer is, voorzien we een overdekte locatie

Hopelijk tot dan!

Eline en Lieve

 

PS: geheel in BlinkOut-stijl geven we graag nog extra info:

We spreken af in BlinkOut. Als iedereen naar het toilet is geweest  vertrekken we naar het Baudelopark, op iets meer dan 1 km wandelen van BlinkOut.

Het is ongeveer 15 minuten wandelen op een rustig tempo. Je kunt ook met de fiets gaan. Wie graag meteen naar het park komt, stuur een mailtje naar Lieve en dan krijg je haar gsm-nummer om te weten waar we zijn. Afhankelijk van het weer kan het ook zijn dat we op een overdekte locatie afspreken.

Eens in het park nemen we ons minuutje stilte, en doen we een ‘popcorn’-rondje om te verbinden met elkaar. Daarna stellen we enkele eenvoudige spelletjes voor om samen te spelen. Je mag natuurlijk ook gewoon erbij zitten zonder mee te spelen. Als we voldoende speelkriebels voelen en blinkende oogjes zien, gaan we over naar meer vrij spel, zodat iedereen de namiddag zelf verder vorm kan geven.

We zorgen voor inspiratie en wat materiaal, en natuurlijk kan jij zelf ook al bedenken wat je graag zou willen spelen.  Als je daar iets voor nodig hebt, breng je dat dan zelf mee?

We zijn er ons bewust van dat we al spelend ook enkele kwetsbaarheden kunnen tegenkomen, en we bouwen voldoende veiligheid in zodat er ruimte ontstaat om hier ook mee te oefenen en dingen uit te proberen, of om net grenzen te stellen. Dus: voel je heel welkom, op (figuurlijke) kousenvoetjes, op blote voeten  of met stoere laarzen aan. Als je nog iets wil bespreken op voorhand, laat ons dan zeker iets weten.

Lieve: eb.shedlevetra.tneduts@fnavveil

Als de workshop volzet is, stuur ons dan een mail en geef eventueel jouw gsm nummer door, dan nemen we met jou contact op

 

 

Datum

woensdag 26 apr 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Lieve Van Fleteren
Email
eb.shedlevetra.tneduts@fnavveil

Bijkomende Organisatoren

Eline Vangarsse
Email
moc.liamtoh@essragnavenile