Yoga: ontspannen inspanning (het bekken)

Ik organiseer terug drie sessies, deze keer gaan we meer aandacht geven aan ons bekken. Je kan voor 1 sessie inschrijven of voor meerdere. Zie data onderaan de tekst.

Het bekken is zowel voor vrouwen als voor mannen een belangrijke plek van energie en kracht. We werken op een ontspannen manier en luisteren naar onze ademhaling die ons hierin leidt. We gaan mobiliserende en versterkende oefeningen doen, elk binnen zijn grenzen en op eigen tempo. Het is anderhalf uur tijd op onze mat waarbij we terug in contact gaan met lichaam en adem en zo ons vuur terug aanwakkeren maar ook ons herstel bevorderen van alle acties doorheen de dag.

We eindigen met een ademhalingsoefening of een meditatiemoment.

We gaan deze keer op verplaatsing. De workshop gaat door in de campagne in Drongen, Gijzelstraat 12, naast de kinderboerderij.

We spreken ofwel af om 14 uur in het domein de Campagne, een klein natuurdomein of we spreken af om 12 uur in het Blinkhuis of om 12 uur 20 aan de Korenmarkt perron 3 voor de bus 18 die richting Drongen rijdt. We kunnen bij goed weer buiten yoga doen of we doen yoga in de balletzaal. Iedereen neemt zijn eigen mat mee, eventueel een dekentje of kussentje om op te zitten en eigen drinken.

Als je ook wil deelnemen aan de volgende sessie, zal je je ook voor die sessie moeten inschrijven op de kalender:  nu is het op 24/08  van 16 uur tot 18 uur in het Blinkhuis zelf en de volgende gaat door op 14/09 van 10 uur tot 13 uur opnieuw in de Campagne.

Als de cursus volzet is en je wil graag een volgende keer meedoen of je hebt vragen dan mag je mij mailen: eb.tuoknilb@sle.

WARM WELKOM

 

Datum

woensdag 24 aug 2022
Verlopen!

Tijd

16:00 - 18:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle