Ochtendyoga: ik groet de zon en mijn lijf

Ik neem jullie graag mee in een yogales met als thema WAKKER WORDEN, misschien ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een warme activering bij het starten van de dag.

Dit vraagt om verbinding met jezelf en met de ondergrond. Het contact met je eigen lichaam, jouw adem en de grond onder je voeten heb je nodig om jezelf te kunnen afduwen en oprichten.

Het oprichten doen we in houdingen van kracht en vastberadenheid. Die houdingen nemen we in een op een inademing waarbij we onze borstkas goed openzetten. Deze houdingen kunnen ons helpen op momenten waarbij we terug wat energie willen of kunnen voelen in ons lijf en we iets van extra daadkracht nodig hebben om iets vast te pakken. Ik geloof erin dat onze mentale houding sterk kan gevoed worden in doorvoelde, doorstroomde yogahoudingen. Dit allemaal vanuit de intentie om onszelf niet te verlaten maar bij te staan.

Na de staande houdingen wisselen we altijd af met liggende en zittende houdingen om ons lichaam het herstel te geven die het nodig heeft maar in deze ochtendles gaan we meer de nadruk leggen op activering en de zon krijgt een centrale plek als symbool van kracht, vuur en helderheid.

We nemen 1 uur de tijd. Dus het wordt geen lange les.

Helemaal welkom,

warme groet Els

Als de workshop volzet is, stuur dan een mail naar eb.tuoknilb@sle en geef eventueel jouw gsm nummer door, er komen bijna altijd plaatsen vrij.

 

Datum

woensdag 29 mrt 2023
Voorbij

Tijd

09:00 - 10:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code