Samen sterk, jij en je netwerk

Leven doe je samen. Een kring van mensen waar jij je goed bij voelt, maakt je sterker. Je deelt er je dromen, je zorgen en je maakt er plannen. Tijdens deze workshop staan we stil bij wie in jouw netwerk zit, wat je netwerk voor jou betekent en wat jij voor hen betekent. We onderzoeken samen wat sterk is, wat nog sterker kan, wat voor jou werkt. We werken interactief en splitsen regelmatig in kleine groepjes. Ieder doet mee vanuit zijn eigen levensverhaal. Kant en klare oplossingen kunnen we je niet bieden, wel bewustwording en tools om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Getuigenis: “Ik ben naar hier gekomen omdat netwerken uitbouwen niet mijn sterkste kant is. Contacten leggen kan ik wel, maar het netwerken vind ik moeilijk. De workshop was interessant omdat er vragen kwamen waarbij je stil kon staan bij jezelf. Ook werd heel veel duidelijk over wat de belangrijke punten zijn om een netwerk uit te bouwen. Ik vond de workshop heel goed gegeven. Ik kan aan de slag met de tools die gegeven zijn tijdens deze workshop. Ik ga het nu nog even laten bezinken en dan zie ik wel weer verder. Het was in ieder geval een erg leerrijke ervaring.”

​Deze workshop wordt gegeven door Elke Van Oyen van vzw Lus (www.lusvzw.be)

Wie lang genoeg op voorhand inschrijft, krijgt een boekje met wat inspiratie en achtergrondinformatie. Beslis je wat later, dan krijg je het boekje achteraf toegezonden.

Uitverkocht!

Datum

dinsdag 11 mei 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

Online
Zoom-app

Organisator

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach en Vormingsmedewerker

QR code