Verken je talent

Veerkrachtweek: Samen concreet inspireren tot actie

In deze workshop/praatgroep neem ik je graag mee om concreet iets vast te nemen.

Vanuit mijn ervaring als zoekende mens met drempelvrees, die ups en downs gekend heeft, ken ik de waarde van je kunnen vastbijten in projecten, jezelf waardevol te vinden, en jezelf terug op de kaart te zetten. Hierin neem ik je graag mee. Samen maken we kleine concrete veranderingen in onze gewoontes, doen we dat ding dat we al zo lang uitstellen, of doen we dat ding wat we nu net nodig hebben.

Vertrekkend vanuit een bepaald thema, een stukje tekst uit een boek dat mij inspireerde, een lichaams- of ademhalingsoefening of iets wat op dat moment opkomt, moedigen we elkaar aan om een mini stapje te zetten. Wat dat stapje voor jou ook mag zijn, we besteden er aandacht aan. Je hoeft zelf nog geen concreet plan te hebben, het mag uiteraard wel, laat je zeker inspireren door het moment.

Na deze workshop neem je concreet 1 actie mee om zelf mee aan de slag te gaan. Een nieuwe gewoonte installeren heeft tijd, herhaling en aanmoediging nodig. Een actie nemen vergt goesting, focus en moed. Daarom komen we ook elke veerkrachtweek terug samen! Mijn verlangen is om je te inspireren en te laten groeien, en ook mezelf te ondersteunen in het dagelijks vastpakken van mijn eigen rode draad.

Het zou wel leuk zijn een terugkerende groep te hebben, maar je bent welkom aan te sluiten bij volgende sessies.

Wil je ook iets vastpakken?

Ben je ook op zoek naar concrete actie, naar een duwtje in de rug?

Schrijf je dan zeker in voor de komende maanden 🙂

Groetjes,

Eveline Verspeelt

 


De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere activiteiten tijdens de VeerkrachtWeek? Check onze kalender.

 

 

 

Datum

dinsdag 29 nov 2022
Verlopen!

Tijd

14:30 - 16:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Eveline Verspeelt
Eveline Verspeelt
Email
moc.liamtoh@tleepsreve

Bijkomende Organisatoren

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle
QR code