Samen Anders Werken – 26 november 2021 (nu ook online)

Blinkout organiseert twee keer per jaar Samen Anders Werken met als doel anderen te inspireren, verbinden en activeren. We zetten ‘Het’ in de kijker – kwetsbaarheid als kracht – in de samenleving en op de werkvloer.

Tijdens deze inspirerende middag laten we ‘good practices’ aan het woord, zij die kwetsbaarheid durven benoemen en verder kijken. Het zijn mensen die in hun kracht uitblinken, maar ook bewandelaars zelf van deze hobbelige, maar prachtige wegen.

Een denkoefening en inspiratienamiddag voor leidinggevenden, jeugd- en sociaal werkers, familieleden van, zoekers, vinders, durvers, dromers,… Voor iedereen die weet dat kwetsbaarheid ook/vooral kracht en talent is. Niet ‘vulnerability’ maar Vulnerable Abilities.

We kijken er enorm naar uit jullie voor deze novembereditie opnieuw live te mogen verwelkomen in ons warme BlinkHuis.

PROGRAMMA 
Download of bekijk hier het volledige programma. Een beknopt overzicht vind je hieronder ⬇️
We starten om 16.00 uur en eindigen rond 20.00 uur

 

TICKETS
*Update 17/11/21
We blijven verbinden over drempels (en virussen) heen, daarom kan je Samen Anders Werken nu ook online bijwonen! Live houden we ons aan volgende Coronamaatregelen: mondmasker, afstand, ventilatie, CO2 meter, minder dan 50 personen, ontsmetting…

Ben je ook zo benieuwd naar deze inspirerende verhalen?
Schrijf je in via het inschrijvingsformulier onderaan de pagina. Graag even aanduiden of je als particulier of als bedrijf een ticketje boekt.

  • Ticket online €10
  • Ticket particulier: € 15 
  • Ticket bedrijven: € 30 

Je krijgt in je mailbox een bevestiging van het geboekte ticket. Graag het respectievelijke bedrag (€ 15 of € 30 of € 10) overschrijven op rekeningnummer BE 65 0018 2865 3696. Vermeld in de mededeling je naam (of namen) + Samen Anders Werken november 2021. 

Wij kijken alvast uit naar onze ontmoeting op 26 november! 

Datum

vrijdag 26 nov 2021
Voorbij

Tijd

15:30 - 20:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach en Vormingsmedewerker

QR code