Salongesprek over Schervengeluk

Naomi Geens kiest ons BlinkHuis in Mechelen als fijne plek voor haar Salongesprek over Schervengeluk met Geertrui en Tom. 

——————————————————————————————————————————————————–

Het is mijn verlangen om met de Salonavonden de toon te zetten voor een openhartig gesprek over all things schervengeluk. Dat het nieuwe ontmoetingen in het moment (en misschien far beyond) mag mogelijk maken. Dat oude bekenden en nieuwe gezichten hun weg naar hier mogen (terug)vinden. Voor één keer, of weder-kerend, helemaal zoals je het zelf voelt.

Het zou in elk geval bijzonder zijn om jou op zo’n moment te mogen verwelkomen, alleen, samen met de moeder / vader van je kinderen, met een familielid of vriend(in) in een gelijkaardige situatie…

 

Eind augustus deelden Tom en Geertrui in De Morgen een inkijkje in hun verhaal als ‘gezinsvennootschap’ — zoals ze zich zelf sinds een dik jaar noemen. Het is een gezinsvorm waarbij ze nog samenhuizen, zelfs samen verbouwen op dit moment, maar waarin ook ruimte is voor een andere liefdespartner. Kort door de bocht zou je het kunnen lezen als een verhaal over de gevoelloze, het slachtoffer en de echtbreker… “Het feit dat wij sàmen voor dit verhaal hebben gekozen, leek niet mee te spelen”, aldus Geertrui in het artikel.

Het vraagt moed om werkelijk je eigen weg te durven zoeken, in alle eerlijkheid. Het vraagt moed om stappen te zetten ook al weet je nog niet helemaal waar je dan precies zal uitkomen. Het is echter door in beweging te komen, dat je kan voelen wat er voor jou echt klopt en wat niet (of niet helemaal). Geertrui en Tom vatten deze tocht samen aan. Ik mocht daarin een klein stukje met hen meewandelen.

Over hun zoek- én vindtocht als a-typisch gezin, gaan we in gesprek in het eerstvolgende Salongesprek.

Heel graag tot dan!

inschrijven kan via https://www.naomigeens.be/webshop/Salongesprek-over-Schervengeluk-met-Tom-&-Geertrui-20-10-22-p492127914

Blinkers die met de code BLINKGELUK inschrijven, kunnen genieten van een laagdrempelig tarief. 

Datum

donderdag 20 okt 2022
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Naomi Geens
Email
eb.sneegimoan@ofni