Laden&Lossen – Pigeon on Piano

De Gentse Pianiste Katrien Verfaillie, begon met intuïtief componeren in 2008, de dag nadat haar papa stierf. Hij noemde haar steeds ‘duifje’, vandaar ook de naam Pigeon (on piano).

Haar intuïtieve manier van pianospelen, met het verhaal dat door haar vingers stroomt en zo ontstaat is ontroerend in zijn eenvoud. Elke noot, het timbre, elk gevoel is een stukje van een grotere puzzel. Pigeon brengt muziek die zich langs je oren onmiddellijk een weg baant naar je hart, onder je vel verder resoneert en ontroering door de ruimte laat zweven.

Haar eerste untitled cd kwam uit in 2014 en werd opgevolgd door “Short Stories” in 2017. Pigeon speelt in culturele centra, theaterzalen, concertzalen, clubs, in woonkamers en op bedrijfsevenementen, overal waar een grote piano en open oren op haar wachten. Daarnaast houdt ze ervan haar passie te delen en geeft ze lessen aan aspirant pianisten.

Dit optreden gaat door op de koer van BlinkOut. Inschrijven is noodzakelijk! Je krijgt nadien in je mailbox een bevestiging van het geboekte ticket.  Graag dan het bedrag (€ 10) overschrijven op rekeningnummer BE 65 0018 2865 3696. Vermeld in de mededeling je naam (of namen) + Laden&Lossen Pigeon on Piano 2021.

Dit optreden kadert in ons Laden&Lossen-programma. Meer info over ons programma vind je hier.

Datum

donderdag 02 sep 2021
Voorbij

Tijd

18:30 - 20:30

Kosten

€10,00

Meer Info

Pigeon on Piano

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie
QR code