Persoonlijk kompas (groep 6) – sessie 2/5

In dit mini-traject -van vijf workshops kijken we samen naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil in je leven.

Het traject begint vrijdag 9 februari en eindigt 29/03/2024. In deze periode komt de groep (van maximum 8 deelnemers) vijf keer samen, van 13u tot 16u. Telkens op vrijdag: 9/02, 23/02, 1/3, 8/3 en 29/3. Na elke workshop krijg je als deelnemers een klein opdrachtje mee.

We starten met het ontdekken wat ieders persoonlijke sterktes zijn.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zich zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. We maken ook helder welke waarden richtinggevend zijn in je leven, en wat het verschil is met behoeftes en doelen. Dit alles vormt samen jou persoonlijk kompas. Hier word je als mens mee geboren, maar op een of andere manier verlies je er soms het contact mee.

Doorheen de zoektocht naar je sterktes, waarden, behoeftes en doelen -in uitwisseling met de andere deelnemers- krijg je ook een beter zicht op je persoonlijke noorden, op de richting die jij uit te gaan hebt in je leven.

Samen ontdek je en leer je voelen hoe jouw Persoonlijk Kompas eruit ziet, én ondervind je dat de perfecte weg niet bestaat. Dat het geluk net zit in het onderweg ‘zijn’, in de richting van jouw persoonlijke noorden.

Als je je inschrijft voor dit traject, dan is het nodig om een ticket aan te schaffen voor alle vijf de workshops.

Datum

vrijdag 23 feb 2024
Voorbij

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Bijkomende Organisatoren

QR code