Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Persoonlijk kompas - bewust worden van je persoonlijke noorden | BlinkOut

Persoonlijk kompas – bewust worden van je persoonlijke noorden

Kijken naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil.

In deze workshop krijg je inzicht in jouw persoonlijke sterktes.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zicht zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. Alles samen vormen ze je persoonlijk kompas.

Doorheen de zoektocht naar jouw sterktes en in uitwisseling met anderen die ook onderweg zijn, krijg je een beter zicht op jouw persoonlijk kompas, op jouw unieke pad. Samen ontdek je en leer je voelen wat dat kompas juist is.

En je wordt je ervan bewust dat de perfecte weg niet bestaat. Dat het geluk net zit in het onderweg ‘zijn’, in de richting van jouw persoonlijke noorden.

Concreet: in de voormiddag gaan wie op zoek naar  je sterktes, je energiegevers, je persoonlijke noorden… . In de namiddag gaan we dit tastbaar maken in een creatief moment. Iets dat je mee naar huis kunt nemen, iets waarmee je kunt tonen: DAT BEN IK! Je kiest zelf of je enkel de voormiddag volgt, of graag de ganse dag blijft.

Datum

donderdag 23 dec 2021
Verlopen!

Tijd

09:30 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject