Traject Persoonlijk kompas (groep 2) – workshop 1

In dit mini-traject van 4 op elkaar volgende workshops gaan we samen kijken naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil in je leven. In januari zijn we dit traject al eens gestart met groep 1, nu starten we met een nieuwe groep: groep 2. Het is de bedoeling dat het in elke workshops dezelfde deelnemers zijn, dus wie zich hier inschrijft, zou zich ook moeten inschrijven voor de 3 andere workshops (zie kalender):

  • dinsdag 15 februari
  • dinsdag 15 maart
  • dinsdag 3 mei

We starten met het ontdekken wat ieders persoonlijke sterktes zijn.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zich zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. Alles samen vormen ze je persoonlijk kompas.

Doorheen de zoektocht naar deze sterktes, in uitwisseling met anderen die samen met jou onderweg zijn, krijg je ook een beter zicht op je persoonlijke noorden, op de richting die jij uit te gaan hebt in je leven.

We maken dus als het ware een persoonlijk kompas. Samen ontdek je en leer je voelen wat dat kompas voor jou juist is. En ondervind je dat de perfecte weg niet bestaat. Dat het geluk net zit in het onderweg ‘zijn’, in de richting van jouw persoonlijke noorden.

Concreet: we komen vier keer samen met de (maximum 8) deelnemers aan dit traject. Telkens op dinsdag voormiddag, van 9u30 tot 12u30.

  • dinsdag 18 januari
  • dinsdag 15 februari
  • dinsdag 15 maart
  • dinsdag 3 mei
The Traject persoonlijk kompas: word je bewust van je persoonlijk noorden! (workshop 1) ticket sales has ended!

Datum

dinsdag 18 jan 2022
Verlopen!

Tijd

09:30 - 12:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject