Traject Persoonlijk kompas (groep 1) – workshop 2

In dit mini-traject van 4 op elkaar volgende workshops gaan we samen kijken naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil in je leven. Met groep 1 zijn we in december gestart met de eerste workshop. Enkel wie hieraan heeft deelgenomen kan zich inschrijven voor deze en de volgende 2 workshops:

  • donderdag 17 februari
  • donderdag 17 maart

We starten met het ontdekken wat ieders persoonlijke sterktes zijn.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zich zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. Alles samen vormen ze je persoonlijk kompas.

Doorheen de zoektocht naar deze sterktes, in uitwisseling met anderen die samen met jou onderweg zijn, krijg je ook een beter zicht op je persoonlijke noorden, op de richting die jij uit te gaan hebt in je leven.

We maken dus als het ware een persoonlijk kompas. Samen ontdek je en leer je voelen wat dat kompas voor jou juist is. En ondervind je dat de perfecte weg niet bestaat. Dat het geluk net zit in het onderweg ‘zijn’, in de richting van jouw persoonlijke noorden.

Concreet: we komen vier keer samen met de (maximum 8) deelnemers aan dit traject. Telkens op donderdag voormiddag, van 10u tot 13u.

  • donderdag 10 december
  • donderdag 10 januari
  • donderdag 17 februari
  • donderdag 17 maart

Inschrijven kan je doen via onderstaande link.

Datum

donderdag 13 jan 2022
Voorbij

Tijd

10:00 - 13:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject

QR code