Persoonlijk kompas (groep 4) – sessie 4/4

In dit mini-traject -van vier workshops en drie ontmoetingsmomenten tussendoor- kijken we samen naar wie je in je kern bent, en welke richting je uit wil in je leven. Het traject is gestart woensdag 28 september, en en eindigt woensdag 4 januari. In deze periode komt de groep (van maximum 8 deelnemers) vier keer samen, van 13u tot 17u:

  • woensdag 28 september
  • woensdag 19 oktober
    woensdag 16 november
    woensdag 4 januari

Na elke workshop krijgen de deelnemers een aantal reflectie-opdrachtjes mee. Tussen de worskhops door komen deelnemers (vrijblijvend) in kleine groepjes samen -naargelang het uitkomt- om hun ervaringen met de opdrachtjes te delen.

We starten met het ontdekken wat ieders persoonlijke sterktes zijn.  Sterktes zijn aangeboren kwaliteiten die jouw energiebronnen zijn: hoe meer je ze inzet, hoe meer je je ‘opgeladen’ voelt. Sterktes op zich zijn weinig betekenisvol: ook de manier waarop ze samenwerken, en de context waarin je al dan niet uitgenodigd wordt om ze in te zetten zijn spelen een rol. Alles samen vormen ze je persoonlijk kompas.

Doorheen de zoektocht naar deze sterktes, in uitwisseling met de andere deelnemers, krijg je ook een beter zicht op je persoonlijke noorden, op de richting die jij uit te gaan hebt in je leven.

We maken dus als het ware een persoonlijk kompas. Samen ontdek je en leer je voelen wat dat kompas voor jou juist is. En ondervind je dat de perfecte weg niet bestaat. Dat het geluk net zit in het onderweg ‘zijn’, in de richting van jouw persoonlijke noorden.

Nu nog inschrijven is niet meer mogelijk. Er komen zeker nog volgende edities, stuur mij gerust een mailtje bij interesse, dan kan ik je op de hoogte houden.

Uitverkocht!

Datum

woensdag 04 jan 2023
Verlopen!

Tijd

13:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Sofie Goethals
Sofie Goethals
Email
eb.tuoknilb@eifos

Coach Klinktraject