Ouder van een kind/jongere met autisme

Een activiteit in samenwerking met de Vlaamse Vereniging Autisme:

Ouder zijn van een kind met autisme is niet altijd gemakkelijk en kan wel wat uitdagingen met zich brengen. Hoe ga je er als ouder mee om als jouw kind de diagnose autisme krijgt, hoe ga je verder, wat kan helpen in het dagelijks leven, hoe kun je de nodige ondersteuning zoeken? En hoe zorg je ervoor dat je als ouder bij de opvoeding van je kind met autisme voldoende energie voor jezelf overhoudt?
Tom en Natalie getuigen over hun ervaringen als ouder. Tom is papa van 2 meisjes met autisme. En ook al heeft de diagnose zijn beperkingen, Tom kijkt altijd naar de dingen die wél kunnen. Natalie is mama van 4 (jong)volwassen jongens met verschillende diagnoses (autisme, adhd…). Ze werkte 11 jaar bij VVA en is mede-oprichter van BlinkOut.
Na de getuigenissen is er tijd voorzien om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Het is tijdens de ervaringsuitwisseling niet verplicht om mee te praten of jouw ervaringen te delen.

Inschrijven tot 27 februari

Last minute inschrijving : klik op ‘ticket’ hieronder

Deze activiteit is gratis voor leden van VVAniet-leden betalen 10 euro.

Vrijwilliger? Ben je graag vrijwilliger tijdens deze activiteit of op een ander moment, boek dan gerust een ‘gratis vrijwilligersticket‘ hieronder. We contacteren jou op welke manier je kan bijdragen deze avond.

Voel je heel welkom!

Datum

maandag 06 mrt 2023
Voorbij

Tijd

19:30 - 22:00

Kosten

€10,00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
Categorie

Organisator

Natalie Deviaene
Natalie Deviaene
Telefoon
+32473248169
Email
eb.tuoknilb@eilatan

Vormingsmedewerker - Dagelijks bestuur BlinkOut

QR code