Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Open-je-geest-dag | BlinkOut
©An Dours

Open-je-geest-dag

Worden wie je (al) bent.

Want je bent al een wonder. Helemaal goed en stralend zoals je bent. Maar bij BlinkOut weten we heel goed dat het onderweg zijn, het leven zelf, niet altijd over rozen gaat. Daarom deze dag. Voor de zoekers, de probeerders, de struikelaars, … voor jou.

Tijdens deze workshopdag geven we je een hele dag ruimte om te reflecteren over jouw unieke levenswandel. We bieden denkkaders en modellen aan die je anders laten kijken naar jouw levenspad. Je deelt van dat pad met de andere deelnemers en wordt geïnspireerd om verder (haalbare, zachte, milde) stapjes te zetten naar de volgende versie van jezelf.

Je leert een model om te beginnen leven volgens jouw unieke kern, gaat op onderzoek naar de oorsprong van sommige belemmerende overtuigingen, en zoekt uit hoe je die met zachte kracht kan omdenken. Onze begeleiders zorgen voor een aangepast ritme en oefeningen.

Praktisch:
– Je bent welkom vanaf 9u30.
– De workshopdag start om 10u.
– Breng je eigen lunch mee om rond 13u (samen) te lunchen. Water, thee, koffie en koekjes voorzien wij zelf.
– Om 18u ronden we af. Tijdens de dag kan je zelf kiezen voor minder intensieve opties. Je mag zelf(s) af en toe eens in de stiltekamer ontprikkelen.
– Er is plaats voor maximum 20 ingeschreven deelnemers.


BlinkOut vzw organiseert deze activiteit in het kader van de ‘Opengeestdagen‘ (een initiatief van Te Gek!?).

Datum

zaterdag 07 okt 2023
Verlopen!

Tijd

09:30 - 18:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Victor Nelen
Victor Nelen
Email
eb.tuoknilb@rotciv

Project- en sociocultureel medewerker

Bijkomende Organisatoren

An Dours
An Dours
Email
eb.tuoknilb@na

Dagelijks bestuur BlinkOut