Ontmoetingsmoment ‘koffie verkeert’

Welkom voor een koffie verkeert-momentje! Juist, met een ‘t’ want fouten maken mag!

Een ontmoetingsmoment bij BlinkOut is een moment waarbij iedereen welkom is om in verbinding te komen met elkaar rond een bepaald thema. Het kan soms namelijk helpen om, door elkaar te beluisteren, taal te vinden voor gevoelens waar je zelf de woorden nog niet voor vindt. Soms vinden we herkenningspunten bij elkaar, of misschien ook helemaal niet en dat is ook oké.

Het thema van dit ontmoetingsmoment gaat over omgaan met fouten.  Iedereen maakt fouten: soms maken we simpele fouten, de andere keer complexe fouten, en soms maken we ook slimme fouten.  Wat voor blunder het ook is, we kunnen er van leren. Tenminste als we onze fouten kunnen delen en de schaamte die je er soms bij voelt kan overwinnen. Want het niet praten over schaamte kan uiteindelijk schadelijker zijn dan de gebeurtenis zelf. En als je fouten, deelt geef je eigenlijk een cadeautje want zo kan de ander er ook van leren.

Dit ontmoetingsmoment is geïnspireerd door het boek van Frank Deuring ‘ Superfalen’. Je kan zijn you tube kanaal alvast eens bekijken: De FoutenFabriek – Frank Deuring – YouTube

 

Datum

vrijdag 13 jan 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 16:00

Labels

Uitgelicht

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie
QR code