Ontmoetingsmoment: Inspiratiecarrousel

Een ontmoetingsmoment bij BlinkOut is een moment waarbij iedereen welkom is om in verbinding te komen met elkaar rond een bepaald thema. Het kan soms namelijk helpen om, door elkaar te beluisteren, taal te vinden voor gevoelens waar je zelf de woorden nog niet voor vindt.

Heb je ideeën of dromen die telkens opduiken en waar je niet mee vooruit raakt? Of een pril ideetje dat het daglicht nog schuwt, maar dat je stiekem wel eens in een veilige groep zou willen uitspreken?

Heb je soms het gevoel dat je de startknop niet lijkt te vinden? Zoek je compagnons om samen aan de slag te gaan, om mee je idee te trekken?

Heb je zelf nog niet direct een idee, maar raak je graag geïnspireerd door anderen? Of misschien ken jij wel mensen die je kan verbinden met de ideeën inbrenger? Of kan je hem of haar over de streep halen met je enthousiasme of nieuwsgierige vragen?

In dit inspirerend uitwisselmoment krijg je de kans om jouw idee in een kleine veilige groep voor te stellen op jouw manier. Iedereen kan daarna vragen stellen, meedenken of linken leggen.

Voel je heel welkom in onze inspiratiecarrousel!

  • 1Select Ticket
  • 2Deelnemers
  • 3Betaling
  • 4Bevestiging
Available Tickets: Onbeperkt
Het ticket "" is niet meer beschikbaar.
Total: 0

Datum

woensdag 18 okt 2023

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie
Liesbet van BlinkOut

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil
INSCHRIJVEN