Ontmoeting met de mutualiteit

Wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde vragen aan de mutualiteit

De mutualiteit… voor vele klinkers en blinkers een belangrijk contact EN voor velen een bron van vele emoties en vragen. Dat pikten wij op in de wandelgangen.

Het is onze missie in BlinkOut om vanuit authentiek zijn met elkaar in verbinding te komen en zo (veelal onzichtbare drempels) op eigen tempo te leren nemen.

In dit ontmoetingsmoment krijg je de kans om op een heel laagdrempelige manier in gesprek te gaan met de terug naar werkcoördinator(en) van de mutualiteit(en) De terug naar werkcoördinatoren zijn in het leven geroepen om de brug met de betrokkene en andere organisaties zoals vdab minder groot te maken en mee te ondersteunen in een zo passend mogelijk traject. Zij zijn bereid om naar het Blinkhuis te komen, jullie vragen te beantwoorden en te verbinden.

Wij sturen hen op voorhand reeds mogelijke vragen over terug naar werkcoördinatoren, maar ook breder over de mutualiteit. Jullie input is daarbij zeer welkom. Graag voor eind maart aan eb.tuoknilb@sle en eb.tuoknilb@elen. Maar voel je ook heel vrij om je vragen op de dag zelf te stellen, daar zal zeker ruimte voor zijn.

Aarzel niet om ons te mailen als het moment uitverkocht is, dan zetten we jou op de reservelijst.

zachte groeten van Els en Nele

 

Datum

woensdag 19 apr 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle

Bijkomende Organisatoren

Nele Pottie
Nele Pottie
Email
eb.tuoknilb@elen

Coach Klinktraject