Tussen- Tijd: Speeddating met de luisteraars

Tijdens dit ontmoetingsmoment tussen luisteraars van de luisterplek en mogelijke vertellers van de luisterplek exploreren we samen wat de luisterplek voor ons betekent, welke drempels er zijn naar de luisterplek en hoe we samen die drempels kunnen overwinnen.

We creëren op de benedenverdieping allerlei uitnodigende hoekjes met verschillende luisteraars waar je in een 10 tal minuten een gesprek kan voeren over de luisterplek in een open en verkennende manier, eventueel aan de hand van een aantal vragen die wij hebben voorbereid.

Mogelijke vragen aan de luisteraar: wat doet jou blinken als luisteraar? wat vind jij belangrijk als luisteraar? wat vind jij zo plezant aan luisteren? wat vind je soms moeilijk als luisteraar?

Mogelijke vragen aan de verteller: wat verlang je het meest op de luisterplek?, wat maakt dat voor jou de luisterplek veilig is? waar knap jij op af in een luisterplek? met welke noden kom je naar hier of zeker niet?

Je kan altijd passen bij een vraag 😉

We laten om de 10 minuten iets horen zodat je terug naar een andere date kan gaan. Maar nadien is er nog ruimte om verder te ontmoeten.

Wanneer gaat dit door: dinsdag 27 december van 15 uur tot 17 uur 30.

En weet dat er steeds de stilteruimte is om te daten met de stilte.

Van harte welkom!

Alle luisteraars van de luisterplek: Andrew, Annik, Els en Els, Hilde, Hannes, Pieter, Fernand, Sarah en Jonas

en ondersteuners van de luisterplek: Karen, Els en Hanne

(de luisteraars zullen er die dag misschien niet allemaal zijn maar we handelen wel vanuit 1 groep, de luisterplek, vandaar alle namen)

 

Datum

dinsdag 27 dec 2022
Voorbij

Tijd

15:00 - 17:30

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle

Bijkomende Organisatoren

Karen
Karen
Email
eb.tuoknilb@nerak
QR code