Ontmoeting de Broederij

BlinkOut: het voelt vaak als een veilig, warm nest. Je mag er thuiskomen en jezelf zijn met al je kwetsbaarheden en kracht. De stap naar de vaak “hardere” buitenwereld is groot.

Samen willen we deze drempel verlagen. Een netwerk creëren waar mensen zich veilig en gehoord voelen en kunnen oefenen in het bespreken van noden en kwetsbaarheden. Maandelijks zullen we daarom ontmoetingsmomenten van andere organisaties op de kalender zetten.

Deze maand: de Broederij.

De Standaertsite is een autovrije plek in Ledeberg met veel groen, waar iedereen welkom is, zonder onderscheid. De Broederij is de centrale plek waar mensen elkaar ontmoeten. In dit rijkelijk van glas voorziene gebouw is er een koffiehuis en ruimte voor allerhande activiteiten op het gelijkvloers en op de verdieping.

We bezoeken samen de Herberg: het kloppend hart van de Broederij. Je kan er terecht voor een lekkere koffie of zelfs een pannenkoek.

https://www.debroederij.gent/events/event/herberg-woensdag/

Startuur : We spreken om 13u30 af in de Kern van BlinkOut. Rani is al op de Broederij geweest en zal jullie met plezier begeleiden. Het is een half uurtje stappen. We blijven 1,5 uur in de Herberg. Rond 16u zijn we dus terug in ons vertrouwde BlinkHuis.

Ga je liever rechtstreeks naar de Broederij? Contacteer dan Rani (eb.seviv.tneduts@1969370r) Zij spreekt verder met jou af.

Heb je zin om met mede-‘kLinkers en -blinkers een kleine uitstap te doen? Schrijf je dan hieronder in.

Heb je nog vragen? Ben je ingeschreven, maar kan je er last-minute toch niet bij zijn? Stuur dan gerust een mailtje naar eb.seviv.tneduts@1969370r

Datum

woensdag 25 mei 2022
Verlopen!

Tijd

13:30 - 16:00
Categorie

Organisator

Rani
Email
eb.seviv.tneduts@1969370r