Eigendom van Nele Haelvoet

Extern aanbod – Omgaan met verwachtingen (workshop met Nele)

Verwachtingen, hoe gaan jij en je omgeving daarmee om? Wat doet dat met jou?

Tijdens deze workshop komen enkele dynamieken aan bod die ontstaan rond verwachtingen en verlangens. Wat doet het met ons als deze onhaalbaar of onbespreekbaar zijn? Hoe kunnen we verwachtingen zichtbaarder en realistischer maken? Welke emotionele processen komen hier soms bij kijken en hoe kunnen we daarmee omgaan?

We verkennen manieren om verwachtingen om te buigen zodat ze meer voldoening en mildheid brengen, in plaats van frustratie, verdriet of machteloosheid.

 

Wie ben ik?

Ik ben vrijwilliger en ambassadeur bij BlinkOut, en soms ook wel een speelvogel. Als zelfstandige faciliteer ik workshops, empathiecirkels en panelgesprekken.

Ik ben enorm geboeid door onderwerpen die op zich heel menselijk en alledaags zijn, maar waar we misschien niet zo vaak over praten met elkaar. Hierbij steun ik op mijn kennis en ervaring rond langdurige ziekte, hechting, (complex) trauma en neurodiversiteit.

Als dit zaken zijn waar jij zelf mee geconfronteerd wordt, bij jezelf of iemand in je omgeving, dan weet je maar al te goed dat dit grote uitdagingen met zich kan meebrengen. Het is mijn ervaring dat heel kleine stapjes en een enorm traag tempo soms dé sleutel zijn om weer wat beweging te vinden als het al een hele tijd niet meer gaat.

 

Wat kan je verwachten?

Ik start met een minuut stilte en een rondje, zoals je gewoon bent bij BlinkOut. Daarnaast is mijn aanpak toegankelijk, authentiek, kwetsbaar, genuanceerd, diepgaand en ook wel met wat humor.

Tijdens de vrijblijvende deelmomenten en oefeningen word je uitgenodigd om stil te staan bij jouw ervaringen. Om de veiligheid en toegankelijkheid te versterken, doen we dit via heel kleine, concrete voorbeelden.

Je gaat naar huis met inspiratie om verder te onderzoeken wat werkt in jouw dagdagelijkse leven, en wat niet. Op jouw manier én ritme.

 

Praktisch

De prijs voor één workshop is 50 euro. Mail me op moc.liamnotorp@teovleahelen voor meer info of om in te schrijven. Ik stuur je dan de betalingsgegevens en annulatievoorwaarden. Volg je voor een eerste keer een workshop of empathiecirkel bij mij, dan krijg je €15 korting.

 

Blijf je graag op de hoogte?

Stuur me ’n mailtje, dan ontvang je m’n nieuwsbrief. Als je twijfelt of m’n aanbod iets voor jou is, laat dan ook gerust iets weten.

 

Groetjes,
Nele

Datum

donderdag 01 feb 2024
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Nele Haelvoet
Nele Haelvoet
Telefoon
0485.32.75.14
Email
moc.liamnotorp@teovleahelen
Website
https://blinkout.be/nele/
QR code