Natuurgenoten-wandeling

Naar aanleiding van de Dag van het Geluk op 20 maart organiseert BlinkOut deze week een gratis aanbod om jou te laten stilstaan bij jouw geluk.  Misschien is de natuur voor jou een hoekje van geluk?

Op deze dag teamen we met NatuurGenoten en vzw Uilenspiegel . We gaan samen op zoek naar verbinding en verstillen in de natuur. Wandelen met project NatuurGenoten is dus nét dat tikkeltje anders dan een doorsnee gegidste natuurwandeling.

Wil je samen met andere lotgenoten de Mechelse
natuur in trekken?
Ontdekken hoe een natuurgids je dichter bij al dat
mooie groen kan brengen?
Voelen wat samen buiten zijn met je doet?

Op deze wandelingen van maximaal een vijftal kilometers neemt een natuurkenner en lotgenotenbegeleider van vzw Uilenspiegel je mee op pad door een stukje plaatselijke natuurpracht. Samen wandel je door momenten van stilte en verbinding.Hoewel eens goed doorstappen in het groen ook deugd kan doen, willen we met NatuurGenoten andere dingen in beweging brengen. We willen je zintuigen aanspreken, je gevoel, je beleving… en dat allemaal op jouw ritme. Als je dieper en langzamer kijkt, vind je heel wat kleine wondertjes in die eenvoudige natuur. En dat doet je deugd!

Onze groepjes NatuurGenoten bestaan uit maximaal 10 tot 12 deelnemers.Jij kiest zelf jouw tempo van verbinden met de natuur en met de andere deelnemers.Babbelen mag, maar is zeker geen verplichting.

Praktisch:Lentewandeling ‘de grote vijver’

  • Tijdstip: start om 14u
  • Startpunt: restaurant ‘The view’ Blarenberglaan 8
  • Duur:max tot 16u30
  • Begeleiding door Marleen Van Puyvelde en Natasha Leonard
  • inschrijven doe je door een mail te sturen naar ten.legeipsneliu@nelehcem.netonegruutan

Datum

dinsdag 21 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:30

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen
Categorie

Organisator

Emma van BlinkOut
Emma van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@amme
QR code