Monthly Monday

 

Monthly Monday (MM): Maandelijks ontmoetingsmoment op maandag voor onze vrijwilligers, deelnemers ‘kLink-traject, medewerkers en ruimtegebruikers.
Gaat Monthly Monday in December door? Maar ja jong, natuurlijk! We missen het echt!

Wat is dat juist? Onze maandelijkse maandag verbinden. Voor iedereen die met BlinkOut connecteert. Iedereen. Dus lieve Vrijwilliger, Blinker, Klinker, Ruimtegebruiker, Stiltezoeker, … Welkom!

Omdat we nog steeds niet met veel volk mogen samen komen, maar de zoomsessies ondertussen ook wat moe zijn, kiezen we voor een andere manier om te verbinden. Maandag 7/12/2020, tussen 17u en 18u verwarmen we het Muinkpark met verbinding. Om geen volkstoeloop te creëren, is het wel fijn dat je je inschrijft via deze link.

Op enkele banken zal een kaars staan, op die banken zal ook een Blinker zitten die enkele verbindende vragen bij heeft. Conversatiestarters die een gesprek op gang kunnen brengen. En dan kan het babbeltje – uiteraard – alle kanten op stromen. We zullen in groepjes van maximum 4 personen per bank staan, op veilige afstand van elkaar.

We zouden het fijn voor je vinden als je langskwam. Eventjes. Het zou ook fijn voor ons zijn om je nog eens te ont-moeten. Om te horen hoe het met je gaat, waar je naar uitkijkt, hoe jouw licht nog steeds straalt van binnen uit.

Tot maandag?

 

Datum

maandag 07 dec 2020
Verlopen!

Tijd

17:00 - 18:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkOut
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent
BlinkOut vzw

Organisator

BlinkOut vzw
Email
info@blinkout.be
Website
https://www.blinkout.be

Hey, hoe vind je onze nieuwe website..?
We horen graag je mening!