Veerkrachtweek ‘Mijn veerkrachtverhaal: kleine sleutels naar zelfvertrouwen’

Deze workshop wordt gegeven in kader van de ‘veerkrachtweek’ door Elisabeth Hublé, studente Ergotherapie aan Odisee Hogeschool.

Elisabeth heeft 1,5 jaar geleden een zeer moeilijke periode doorgemaakt. Ze heeft er voor gekozen om haar job te verlaten na 10 maanden ziekteverlof. Sinds september is ze een een compleet andere weg ingeslaan door nieuwe studies aan te vatten.

In deze workshop zal ze aan de hand van een mindmap haar zoektocht naar ‘veerkracht herwinnen’ samen met jullie reconstrueren.

Ze heeft haar veerkracht een stukje terug gevonden door te zoeken naar kleine elementen die haar hielpen om haar zelfvertrouwen terug op te bouwen. Dé sleutel naar zelfvertrouwen leek veraf, maar ze heeft wel vele kleine sleutels gevonden die haar hierbij hielpen.

Ze zal tijdens deze workshop elke sleutel toelichten aan de hand van haar eigen verhaal, en nodigt jullie via gerichte vragen uit om mee op pad te gaan.  Om het met haar woorden te zeggen: “Mijn weg is nog niet afgelegd en ik zal waarschijnlijk nog lang blijven wandelen, maar ondertussen laat ik mezelf toe te genieten van het uitzicht en de warmte van de zon te voelen en te schuilen voor de regen als het echt nodig is.”

Praktisch:

-locatie: BlinkHuis Mechelen, Tichelrij 7, 2800 Mechelen

-uren:  welkom vanaf 13.45u om toe te komen, de stiltekamer te bezoeken, een kop koffie/thee nemen… We nemen een korte pauze rond 15.15u

-Liesbet verzorgt de check in en de check out van deze workshop

Datum

woensdag 12 apr 2023
Voorbij

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil

Bijkomende Organisatoren

Elisabeth Hublé
Email
eb.eesido.tneduts@elbuh.htebasile
QR code