Meditatie in beweging, interne douche

Meditatie in Beweging – Interne Douche

Ons lichaam krijgen we in bruikleen van de Aarde. Het is een huis waar onze ziel tijdelijk mag en kan wonen. In onze wakkere staat is het een plek die altijd en overal bereikbaar is. Het lijf liegt niet, het is direct en zonder oordeel vertelt het jou wat het echt nodig heeft.

Ik neem jullie graag mee op een meditatieve reis met je lichaam als focus. Net zoals we ons lichaam aan externe vuiltjes ontdoen door ons te wassen of onze tanden te poetsen, leer ik jullie in deze workshop een interne douche te nemen door de handen op natuurlijke en bewuste wijze over het lichaam te laten bewegen. De bewegingen houden rekening met onze 3 centra (buik, hart en hoofd), en volgen grotendeels de stroom van de meridianen. Verder kunnen we ook dieper ingaan op de 5 elementen om diepere spanningen los te masseren. 

Deze meditatie is een versterkend en aardend proces. We reinigen ons lichaam van binnenuit, heffen mogelijks energetische blokkades op en herprogrammeren onze cellen met aandacht en zelfliefde.

We voeren de meditatie al zittend uit. Draag losse comfortabele kledij, zodat je jezelf gemakkelijk van kop tot teen kan aanraken. Wees je ervan bewust dat als je echt met je lijf in contact komt, er zaken kunnen loskomen die je niet verwacht. In deze veilige omgeving is dat helemaal ok en is wat komt volledig en helemaal welkom. Probeer na deze workshop niet te veel meer in te plannen.

Heb je nood aan meer voeling met je lijf? Ben je bereid te luisteren naar wat het jou te vertellen heeft? Schrijf je gerust in, of stuur een mailtje als je graag meer informatie wenst.

Als de workshop volzet is, stuur gerust een mailtje naar moc.liamtoh@tleepsreve om op de wachtlijst te staan of om een volgende keer er als eerste bij te kunnen zijn. Op dit moment zijn er nog 2 plaatsen maar de computer geeft iets anders aan. Dus stuur zeker een mail naar moc.liamtoh@tleepsreve bij interesse.

Datum

vrijdag 01 apr 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Eveline
Eveline
Email
moc.liamtoh@tleepsreve