Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
VeerkrachtWeek - Meditatie (Holi) het Hindu festival van het licht | BlinkOut

VeerkrachtWeek – Meditatie (Holi) het Hindu festival van het licht

Voor de Veerkrachtweek van BlinkOut zal ik, Hans Nijs, gecertificeerd meditatieleraar bij Dev Om Meditation & Mindfulness International School, je begeleiden met een kleurrijke meditatie. Dit event gaat door op dinsdag 30 maart om 17u30, via Zoom.
Ik kies voor een regenboogmeditatie omdat de Hindoes van deze wereld op 29 maart het festival ‘Holi’ vieren. Het festival is gekend voor het overvloedig gebruik van kleurpoeders die naar elkaar gegooid worden, een fenomeen dat we tegenwoordig in het Westen ook kennen, vooral op festivals en evenementen.
Op Holi vieren de Hindoes deugden zoals speelsheid, dansen, samenkomen, liefde delen en vreugde delen. Door de regenboogmeditatie zorgen we ervoor dat we onze ziel balanceren, dat we gemakkelijker vrede en liefde vinden vanbinnen, dat we ons lichter voelen en de wereld weer wat kleurrijker kunnen aanschouwen.
Behalve de regenboogmeditatie begeleid ik je ook door drie eenvoudige ademhalingsoefeningen. Deze simpele oefeningen kan je dagelijks toepassen om je gronding te vinden, contact te maken met je vrede vanbinnen, en op langere termijn je een beetje zekerder van je zelf te voelen.
* Praktisch
De activiteit is online en gratis.
Inschrijven doe je via de rechterknop ‘tickets zoeken’.
(Mocht je pas na het inschrijven weten dat je toch niet kan deelnemen, geef ons een seintje. Zo geef je de kans aan anderen om alsnog aan te sluiten en weten we dat we niet op jou hoeven te wachten om te starten.)
Tot dan!

De VeerkrachtWeek is een week waarin we gratis gevarieerde activiteiten aanbieden om jullie te laten kennismaken met onze organisatie. Laagdrempelig, familiaal en warm. Wees welkom om BlinkOut te ontdekken!

Wens je meer te weten over de VeerkrachtWeek, klik hier.

Ben je benieuwd naar andere VeerkrachtWeek activiteiten check onze kalender.

Datum

dinsdag 30 mrt 2021
Verlopen!

Tijd

17:30 - 18:30

Locatie

Online
Zoom-app