Materialenworkshop: Via focussing tot je kracht komen (Deel 2)

Dit is een activiteit in het kader van de ’10 daagse van de geestelijke gezondheid’, dit jaar met het thema Kracht. Meer info vind je op www.samenveerkrachtig.be

Deze workshop wordt begeleid door Liesbet Sourbron (BlinkOut), in co-creatie met Bie Draulans (trainer Focussing) en Maaike Goovaerts (materiaalcoach, reiki).

Wie is Bie Draulans?

“Mijn zoeken naar verbinding met mezelf en anderen bracht me bij de opleidingen (en een job) als kunstzinnig/creatief therapeute en trainer focussing. focusing kwam via een vriendig in mijn leven, 12 jaar geleden, in een tijd waarin het leven pittig was. Focusing was/is zo’n mooi weg naar de unieke gelaagdheid in jezelf dat ik dit wil doorgeven aan anderen. Door mijn pensionering is er tijd vrijgekomen die ik met plezier inzet om deze bijzondere weg bij mensen te brengen die hun leven op hun eigen spoor willen krijgen.”

Wie is Maaike Goovaerts?

“In 2019, vlak voor mijn 40e verjaardag, kreeg ik de diagnose borstkanker. Mijn kinderen waren toen 10, 8, 5 en 3 jaar oud. Ook tijdens de chemo en de bestralingen bleef ik maar doorgaan, me niet bewust van het feit dat ik een rem had en dringend voor mezelf moest gaan zorgen door in de eerste plaats te vertragen. Dat besef kwam pas later. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en ik ben niet meer de ‘catamaran’ die ik vroeger was, ik moet nu veel meer rekening houden met mijn energievoorraad. Ik volgde een Knapp-traject in groep bij BlinkOut, en grijp nu de aangereikte ‘labokansen’ om binnen BlinkOut individuen en groepen te begeleiden vanuit mijn ervaring. Ik geef reiki-sessies en  energetische voetmassages. Ik ga ook heel graag op creatieve wijze  aan de slag aan de hand van materialen.

Deze workshop is het vervolg van de workshop

Om 12u45 gaan we verder met het deel 2 van deze workshop ‘Materialenworkshop: Via focussing tot je kracht komen (Deel 1)’

Je kan kiezen om enkel voor deel 1 of voor beide dagdelen in te schrijven.

Wat kan je verwachten van deel 2 van deze workshop?

-Maaike herneemt haar sprookje ‘de draak en de zzzelfjes’

-Bie laat je kennismaking met enkele focussingtechnieken.

-Maaike neemt je mee in een creatieve sessie met materialen.

-We eindigen met een groepstentoonstelling en een verbindingsritueel.

Datum

vrijdag 06 okt 2023
Voorbij

Tijd

12:45 - 16:00

Locatie

BlinkHuis Mechelen
Tichelrij 7, 2800 Mechelen

Organisator

Liesbet van BlinkOut
Liesbet van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@tebseil

Bijkomende Organisatoren

Maaike Goovaerts
Email
moc.liamtoh@nezewletrowteh
QR code