Masker, sluier of jezelf zijn?: authenticiteit behouden in relaties

Toen je op de wereld kwam, was je volkomen jezelf. Het was geen bewust besluit om precies te zijn wie je was: het was je instinct. En toen veranderde er iets: Je maakte kennis met verwachtingen. Het leven werd een evenwichtsoefening tussen je ware zelf en je relationele zelf.

Zelf sukkelde ik jaren met het tonen van mijn kwetsbaarheden, mijn lastige momentjes, mijn minder mooie kanten. Want: “mensen zien toch graag perfectie?”, “anderen willen toch niet belast worden met mijn zorgen en onzekerheden?”, “het is toch het leukst wanneer ik lach en blijdschap breng?”

Zo heb jij misschien ook jouw kritisch stemmetje. Zo is je pad terug naar authenticiteit misschien zwaar overwoekerd geraakt. Daarom gaan we samen wat snoeien. Aan de hand van het verborgen gebied in het JOHARI-venster, beelden en kleine groepsoefeningen, zetten we de eerste (of verdere) stapjes.

In deze workshop zullen we veel met het beeld van een masker werken. Daarbij is het geen kwestie van jezelf volledig tonen of jezelf volledig wegstoppen in relaties. Het is oefenen met het dragen van een sluier en hoe (on)doorzichtig je die wil maken. En af en toe iets door de stof laten piepen.

Op het einde van de workshop krijg je een document met de essentiële informatie.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen verwelkomen.

Heb je nog vragen of kan je er last-minute niet bij zijn? Stuur dan een mailtje naar eb.seviv.tneduts@1969370r

Datum

vrijdag 06 mei 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Rani
Email
eb.seviv.tneduts@1969370r