Deprecated: Creation of dynamic property Kava_Theme_Setup::$layout is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/themes/kava/config/layout.php on line 11

Deprecated: Creation of dynamic property Jet_Theme_Core\Plugin::$template_conditions_manager is deprecated in /data/sites/web/blinkoutbe/www/wp-content/plugins/jet-theme-core/includes/plugin.php on line 135
Workshop mals met onszelf | BlinkOut

Workshop mals met onszelf

Ik nodig jullie uit voor een workshop met als thema “MALS MET ONSZELF”

We willen het graag: mals, mild zijn voor onszelf maar het is soms zo verdomd moeilijk.

Ik ben zelf heel erg geboeid door dit thema en ik wil graag met jullie naar de vele vormen en verschijningen van mildheid gaan kijken. Welke mildheid ken je wel en welke mildheid wil je beter leren kennen? We gaan opnieuw ervaringsgericht werken aan de hand van concrete oefeningen en we laten tevoorschijn komen wat komt.

Praktisch: om deel te nemen, kan je hier onderaan inschrijven, deze workshop is van 10 tot 13 uur en gaat door in de Vlaanderenstraat 53. Je kan tussendoor altijd naar de stilteruimtes gaan om alleentijd te hebben in de stilte.

Warm welkom

Wanneer er geen tickets meer beschikbaar zijn en je wil graag aansluiten, stuur dan een mail naar eb.tuoknilb@sle.

Meestal komt er een plaats vrij en mail ik jou terug. Als je jouw telefoonnummer erbij zet, kan ik jou ook een sms sturen.

warm welkom

Els

Uitverkocht!

Datum

woensdag 08 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 13:00

Kosten

Gratis

Locatie

BlinkHuis Gent
Vlaanderenstraat 53, 9000 Gent

Organisator

Els van BlinkOut
Els van BlinkOut
Email
eb.tuoknilb@sle